کسرول ها از دسته غذاهایی محسوب میشن که همونطور که از اسمشون پیداســت در ظرفی که در اون پخته می شوند، سرو میشن. ترکیب این مخلوط که ممکنه از مواد گوشتی و یا سبزیجات همراه با پنیر باشه قطعاً طعم جذابی خواهد داشت. حالا شما فکر کنین ترکیب کوردن بلو که خودش به تنهایی خوشمزه اســت همراه با پنیر های مزه دار و نهایتاْ گریل شدن اون ها چقدر می تونه جذاب باشه. امروز با هم طرز تهیه کسرول کوردن بلو را خواهیم دید.

 کوردن بلو 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

کَسرول کوردن بلو

مواد لازم برای تهیه کسرول کوردن بلو

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری درشت یک دوم پیمانه
  • ژامبون مرغ خرد شده سه چهارم پیمانه
  • پنیر گودا پروسس دو بسته
  • فلفل دولمه ای رنگی نصف یک عدد
  • جعفری یا گشنیز ۲-۳ شاخه
  • پنیر موزارلا به میزان لازم
  • نمک، فلفل سفید، پودر سیر، پاپریکا به مقدار لازم

مراحل تهیه کسرول کوردن بلو

برای تهیه این غذای خوشمزه و راحت ابتدا سینه مرغ رو باید به تکه های کوچک تقسیم کنیم. پس ابتدا سینه مرغ رو از طول به چند بخش تقسیم می کنیم و بعدهر رشته رو به به صورت یک اندازه خرد می کنیم.

 های کوکچ سینه مرغ 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

برش های کوچک سینه مرغ

حالا روغن زیتون رو داخل تابه می ریزیم و وقتی گرم شد، تکه های مرغ رو اضافه می کنیم و همراه با روغن فقط در حدی که رنگ مرغ عوض بشه، تفت می دیم. سرخ کردن زیادی مرغ باعث میشه تا گوشت مرغ سفت بشه و دورنش هنوز نپخته باقی بمونه.

 روغن زیتون در تابه 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

ریختن روغن زیتون در تابه

بعد از تغییر رنگ مرغ، مقدار کمی نمک و ادویه های مورد نظرمون رو اضافه می کنیم و بعد از مزه دار شدن زیر تابه رو خاموش می کنیم.

 های مرغ تفت داده شده 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

تکه های مرغ تفت داده شده

حالا کف ظرف مورد نظر که در واقع همون ظرف سرومون هست رو با نیمی از پودر سوخاری می پوشانیم.

 پولک یا آرد سوخاری درشت کف ظرف 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

ریختن پولک یا آرد سوخاری درشت کف ظرف

سپس روی پودر سوخاری رو با یک لایه ژامبون می پوشونیم .

 کردن ژامبون های خرد شده روی پودر سوخاری 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

اضافه کردن ژامبون های خرد شده روی پودر سوخاری

حالا نیمی از مرغ ها رو روی ژامبون ریخته و در همه جای طرف پخش می کنیم.

 کردن مرغ های پخته شده 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

اضافه کردن مرغ های پخته شده

مرحله بعدی، چیدن یک لایه پنیر روی مرغ هاســت به صورتیکه که روی همه مرغ ها کاملاً با پنیر پوشیده بشه. حتماً خودتون می دونین که هرچی پنیر بیشتری داشته باشیم، کسرول ما خوشمزه تر خواهد بود 🙂

 مرغ ها با یک لایه پنیر گودا 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

پوشاندن مرغ ها با یک لایه پنیر گودا

بعد از این مرحله، همه مراحل رو یکبار دیگه به همین ترتیب تکرار می کنیم.

 روی کسرول با پنیر و فلفل رنگی 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

پوشاندن روی کسرول با پنیر و فلفل رنگی

و نهایتاً روی کسرول رو با مقداری پنیر موزارلا و با هر پنیر حساس به حرارت که طعمش رو بیشتر می پسندین می پوشونیم و روی پنیر مقداری فلفل دلمه ای رنگی خرد شده همراه با برگ گشنیز خرد شده ریخته و سپس ظرف رو داخل فر از قبل گرم شده با ذمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد قرار می دیم تا پنیر ها ذوب و طلایی رنگ بشه. بعد از پخت اجازه می دیم تا کسرول کمی از حرارت بیفته و بعد سرو می کنیم.

1499336040 260  کوردن بلو 540x360 طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما

کَسرول کوردن بلو

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته

نوشته طرز تهیه کسرول کوردن بلو بسیار لذیذ و آسون • توما اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.

مشخصات

مطالب پیشنهادی ما