من بر روی فیس بوک امروز و به وحشت مطلق من من به طور خودکار به صفحه مجبور به پذیرش تغییرات به تنظیمات حریم خصوصی من وارد سایت شوید. این تنظیمات حریم خصوصی را به تنظیمات جدید قصور به حال به جای موجود من “ امن ” تنظیمات، که پیکربندی برای محافظت از اطلاعات شخصی من از غریبه ها.

در حال حاضر من توسط این ارزان گرفتار شیرین کاری، اما من بسیاری از مردم که قبلا ساخته شده بود تلاش برای پیکربندی فیس بوک خود را acccounts تنها با دوستان که می دانند، ممکن است از فریب شده است به اشتراک گذاری اطلاعات خصوصی خود ترس است.

ارسال وبلاگ من است که در کودکان حفاظت با هدف با استفاده از فیس بوک، و من از ترس این را مجبور تنظیمات حریم خصوصی تغییر خواهد گرفتار کردن بسیاری از کودکان، به عنوان من کودکان تمایل دارند که فقط کلیک کنید و خوانده نشده است به درستی در هنگام استفاده از اینترنت آن نزدیک شد. فیس بوک را وادار این صفحه نمایش تغییر حفظ حریم خصوصی در تمام کاربران خود، کاربر می تواند هر عنصر از فیس بوک استفاده کنید تا زمانی که آنها کلیک کنید “ ذخیره تنظیمات ” را فشار دهید.

من فقط فکر می کنم این ننگ مطلق است و جنایت علیه حریم خصوصی، آن را در مورد زمان شبکه های اجتماعی تنظیم برای اطمینان از آنها مسئولیت خود را در حفاظت از اطلاعات شخصی مشتری خود را، به جای احتکار به عنوان آنجا که آنها می توانید آن را درک کنید. به این دلیل ساده که چرا فیس بوک می خواهیم به کاربران خود برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خصوصی خود بیشتر است، برای تولید ترافیک بیشتر به وب سایت خود را، که به نوبه خود منجر به درآمد حاصل از تبلیغات بیشتر. فیس بوک باید انجام مخالف کامل و نشان می دهد تنظیمات حریم خصوصی به طور پیش فرض برای به اشتراک گذاشتن با دوستان باشد.

اشتباه نکنید، «دوست یک دوست” تنظیم به معنی “غریبه” خواهد بود دسترسی به اطلاعات شخصی شما و عکس های خانوادگی خود را، بنابراین مطمئن شوید که شما با استفاده از روش بی پروا رفو راست فیس بوک به حفاظت از اطلاعات شخصی خود را فریب نیست.

منبع

مشخصات

مطالب پیشنهادی ما